Pánske košele v ležérnom „casual“ štýle

Dnes už pánske košele nie sú len striktnou súčasťou pánskych oblekov a formálneho štýlu, ale čoraz viac sa uplatňujú aj bežnom každodennom ležérnom outfite, v tzv. neformálnom casual štýle. Pánske košele tak už nemusia byť len povinnosťou, ale môžu byť aj praktickou a obľúbenou súčasťou vášho pánskeho šatníka. Veľkou výhodou je ich pestrý a rozmanitý výber, čo sa týka farieb, vzorov aj strihov, pretože v casual štýle vás (na rozdiel od formálnemu či spoločenskému štýlu) nič neobmedzuje a môžete si dopriať aj výraznejšie farby či vzory. Bonusom je aj všestranné využitie pánskej casual košele, ktorá vyzerá výborne v kombinácii s modernými džínsami, ale aj s bermudami či šortkami.

leto elegancia

Bermudy s košelou sú v letnom ležérnom štýle „must have“.

Aké pánske košele v „casual“ štýle si vybrať?

Neformálne pánske košele „casual“ dnes ponúkajú naozaj širokú a pestrú paletu výberu, ale k tým aktuálne najtrendovejším stále patria zúžené SLIM FIT strihy s dlhým, krátkym aj vyhrnutým 3/4 rukávom v kontrastnej farbe alebo s kontrastným zdobením na manžetách a gombíkovej légii. Vhodné sú aj pohodlné pánske košele klasické strihu, tzv. REGULAR FIT, s rovným alebo mierne zaobleným ukončením, ktoré sú ideálnym typom košele aj pre silnejšie typy postáv. Dôležité však je vybrať si vždy správnu konfekčnú veľkosť.

ležérna košela, pánska móda

Košeľa v štýle „casual“ je v móde. Pri oficiálnych obchodných stretnutiach, však radšej vsaďte na klasiku.

Aké farby a vzory vládnu letnému neformálnemu štýlu?

Túto letnú sezónu sú pre pánske košele v neformálnom štýle aktuálne farby vo všetkých odtieňoch modrej, ale veľmi štýlové sú aj odtiene šedej či zelenej v tzv. military štýle. Ľahká biela pánska košeľa dokonca aj bez goliera je tiež príjemným kúskom do horúcich letných dní a nikdy s ňou nemôžete nič pokaziť. Zo vzorov vedú najmä prúžky a v kombinácii s modrou farbou klasický námornícky štýl. Cez deň je veľmi pohodlnou kombináciou voľná pánska košeľa a tričko, na večernú párty sa bude hodiť čierna alebo tmavomodrá SLIM FIT košeľa. Pánske košele sú jednoducho šik!

Zanechať odpoveď