Sukne sú najlepšou voľbou na leto

Sukne vždy patrili k outfitu ženy, sú oblečením, ktoré sa k ženám jednoducho dokonale hodí a to k ženám každého veku, postavenia aj konfekčnej veľkosti. Sukne sú nositeľné v každom ročnom období, ale obzvlášť obľúbené a vyhľadávané sú práve s príchodom krajšieho a teplejšieho jarného počasia a najmä v lete, keď už nie je potrebné kombinovať ich s pančuchovými nohavicami, ktoré mnohé ženy príliš neobľubujú. To, prečo sú sukne také obľúbené a dobre nositeľné, je najmä ich veľká variabilnosť, veľký a pestrý výber rôznych dĺžok, strihov, materiálov, farieb aj vzorov z nich robí výborne kombinovateľný prvok pre každý typ outfitu.

Krátke mini sukne potešia každé mužské oko, dlhé poskytujú dokonalý komfort

Pekné sukne sa vám budú hodiť ku každému typu outfitu

Krátka mini sukňa verzus dlhá maxi sukňa, sukňa odhaľujúca kolená alebo radšej sukňa v decentnej dĺžke tesne pod kolená? Ktorá z nich je pre vás tá pravá? Na výber vhodnej dĺžky a strihu sukní má vplyv hneď niekoľko faktorov, napr. typ príležitosti, na ktorý si sukňu obliekame, ale aj typ postavy a vek dámy. Kratučké mini sukňa vyzerá veľmi sexi a poteší každé mužské oko, môže si ich však dovoliť skôr mladší ročník s dokonalými krivkami a aj to prevažne na voľnočasové aktivity, pretože do práce alebo do spoločnosti môže byť mini dĺžka absolútne nevhodná. Oveľa univerzálnejšie využitie majú napr. sukne áčkového strihu s dĺžkou po kolená (prípadne tesne pod alebo jemne nad kolená), ktoré sa výborne hodia takmer každej žene. Tento typ sukní je veľmi moderný aj v kombinácii s vysokým pásom. Maxi dĺžka sukne je tiež veľmi dobrou a maximálne komfortnou voľbou na leto.

Materiál, farby a vzory

sukne

Letné sukne sa vyrábajú z ľahších a prievzdušnejších materiálov

Materiál, z ktorého je sukňa vyrobená, je dobré zvoliť v súlade s ročným obdobím, kým pre jeseň sú vhodnejšie hrubšie tkaniny, na leto sú ideálne ľahké a vzdušné materiály, pestrejšie farby aj vzory. Veľmi obľúbená je tenšia džínsovina, ale aj bavlna či viskóza a zo vzorov vyzerajú vynikajúco jemné kvetinové potlače a tiež prúžky či bodky.

Zanechať odpoveď